Sider

fredag 6. august 2010

Bryllup

En tidligere skolevenninne fra folkehøyskolen tok kontakt etter å ha sett kortene mine. Hun skal gifte seg og ville gjerne at jeg skulle lage invitasjonene hvis mulig, og det gjorde jeg jo gjerne. Litt liten tid men det var 12 invitasjoner som skulle lages så det gikk ganske så greit når man først fant ut hvordan de skulle se ut. Det er to jenter som gifter seg, en i lilla kjole og en i turkis og dette var farger som de ville skulle gå igjen. Ikke noe bling og dill og dall - noe som egentlig passe meg veldig fint. Det ble noen enkle kort med lite pynt som jeg selv ble fornøyd med. Tilbakemeldingen fra den ene bruden var og at de var søte :)

For et par dager siden kom det nok et spørsmål - kunne jeg lage en gjestebok til bryllupet som skal være om en uke, måtte tenke meg om for jeg hadde egentlig ingen anelse om hvordan jeg skulle få til dette men en utfordring kan man jo alltids ta... Tok meg en tur på Bikuben og etter å ha rasket med meg masse ark og hadde en plan om å lage boka fra grunnen av så fant jeg en ferdig bok fra 7Gypsies som passet perfekt. Har pyntet for og baksiden på samme måte som invitasjonene. Alle sidene i boka har fått en rubons med bryllupsmotiv som jeg hadde liggende, enten en liten tekst eller et bilde/figur.
På innsiden av for og baksiden laget jeg et hjerte med et visdomsord som også er rubons jeg hadde liggende.
Nå gjenstår det bare å ønske de lykke til med bryllupet til helgen - gleder meg til å se det på TV til vinteren en gang :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar