Sider

søndag 26. september 2010

Easelkort - konfirmasjon

Skolekorpset har hatt 7 konfirmanter nå i høst og jeg ble spurt om å lage kort. Ble litt kort tid men jeg fikk det da til med litt planlegging og prioritering. Valgte å lage easel kort til alle denne gangen. 6 jenter og 1 gutt. Guttekortet var igrunn det enkleste å lage - følte jeg ikke behøvde så mye blomster og bånd og andre dillesaker...


Jentekortene laget jeg først to og to nesten like.





Og til slutt de to som er litt for seg selv og litt ulike de andre.



Jeg har fått tilbakemelding fra mange foreldre i korpset som var veldig fornøyde med kortene - litt mer morsomt å gi bort og få og når det da er en i korpset som har laget de og så blir det litt ekstra. Det må man jo ta med seg.
Har allerede fått beskjed om at nye kort skal laget til vårens konfirmanter - vet navnet på 3 så det er jo egentlig bare å begynne.

Minikort

Man sitter alltid igjen med litt rester her og der etter å ha laget kort, det blir som regel for lite til å lage et nytt stort kort men noen små kort kan det alltids bli.
Først et gratulasjonskort til de voksne i høstfarger.


Og så kort til en liten gutt.

Skuffekort - konfirmasjon

Jeg fikk bestilling på et skuffekort til en konfirmant - søsteren til en klasse og fotballkamerat av mellomste. Fikk et bilde på mail og endte opp med dette resultatet.  
 Kortet som ligger oppi skuffen
Syntes det var fine farger til henne. En veldig pen jente så da trenger man ikke mye dill og dall på kortet.