Sider

lørdag 26. juni 2010

Bryllupskort


Et bryllups-staffelikort
Dette kortet lagde jeg til en utfordring hvor man hadde en skisse men det var ikke lov til å bruke blomster.

Store bursdagskort



Jeg har masse bokstaver liggende og mange av de er høye - 8" - så det er ikke så enkelt å få brukt de på vanlige kort. Fikk en bestilling på to bursdagskort og da tenkte jeg hvorfor ikke lage litt større kort med bokstavene på. Kortene er 9x4" - og helt enkle med mønsterpapir og boksteven som er kledd med bazzil. Et par bling/perler i det ene hjørnet hører og med.

lørdag 12. juni 2010

Utfordring - StampARTic

Hos StampARTic fant jeg enda en utfordring - denne gang en skisse. Greit å ha en "mal" å gå ut ifra og så måtte tenke ark o.l utifra det. Ellers blir det ofte litt sånn som man altid gjør. Iallefall - skissen så sånn ut:
Og kortet jeg lagde ble seendes sånn ut

My Minds Eye papir er brukt igjen - har endel liggede i denne serien som jeg tenkte å få brukt opp nå. Bildet er av Hilda og så har jeg brukt diverse brads og et par bling. Teksten er klistremerke kjøpt hos panduro - et ark med flere gratulasjonstekster på.

Utfordring - Kort o mania 18

Hos Kort o Mania sin utfordringsblogg fant jeg enda en jeg har prøvd meg på idag.
Bruk 3 mønsterark, 3 knapper og 3 blomster - så da har jeg prøvd på det. Papir fra My Minds Eye igjen og bildet er av Hilda. Kreativ Hobby sitt stempel.


Utfordring - Sketchy colors

Jeg fant og en utfordring hos Sketchy Colors. her var det ingen skisse men krav om å bruke fargene grønn, lilla og hvit. Sånn falks at jeg kjøpte noen grønne Papirdesign ark forrige dagen - egentlig uten mål og mening. Det var jo tilbud :)

Jeg lagde dette kortet - et gratulasjonskort med grønne ark fra Papirdesign, det lilla er restepapir fra nille og blomstene er diverse. (veldig dårlig på sånne navn...)




Utfordring - Trykkpressa

Ett Trykk sin blogg fant jeg stempelpressa sin Juni utfordring, og på en regnværsdag som dette så tenkte jeg hvorfor ikke prøve... Skissen så slik ut og man kunne legge til pynt som man ville.


Jeg har funnet noen morsomme bilder med Hilda som jeg har en liten plan med uten å si så mye mer...
Papir er "My Minds Eye" og stempel fra Kreativ Hobby.

mandag 7. juni 2010

Diverse kort


Easel-card laget til mamma sin bursdag.


Bryllupskort til 2 jenter som giftet seg i slutten av mai.


Konfirmasjonskort til en gutt som liker traktor...


Bursdagskort til en kattegal jente.


2 litt annerledes kort enn jeg vanligvis lager. Det enkle er ofte det beste.

lørdag 5. juni 2010

Bryllupskort - skuffekort

For noen uker siden var jeg på kurs og lagde et skuffekort - et enkelt men effektfullt kort. Jeg har laget 2 nesten like de siste ukene. Det nederste er til speiderlederene til et par av ungene, det ble samlet inn penger og gitt gavekort da de giftet seg idag. Da jeg viste frem kortet fikk jeg umiddelbart en bestilling på ett til - valgte å gjøre det litt annerledes ettersom jeg ikke er så glad i å lage helt like kort.


Kortene er 12x12 cm med en ca 2 cm høy skuff i hvor man kan legge et eget kort, gavekort, penger eller en flate gave.